Duben 2024 - poštovné Balíkovna jen za 30,- Kč

Kosmetická taštička

Kosmetická taštička – ten pravý dárek pro každého.

Kosmetická taštička, toaletní taška, pouzdro nebo etuje může být taky elegantním a módním prvkem v každé kabelce nebo tašce.

Tyto malé taštičky a pouzdra mají rády ženy, dívky, i muži, protože většina z nich bez svých kosmetických propriet v mnoha případech ani nevyjde z domova. Obvykle využívají širokou škálu kosmetiky a tak je výhodné, že díky taštičkám mají tyto pomůcky a kosmetiku vždy po ruce a na jednom místě.

Taštiček totiž není nikdy dost...no, vždyť každý by měl mít minimálně tři kosmetické tašky, ať již na kosmetiku, drobnosti, doklady, nebo poklady...

1. doma - kosmetická toaletní taštička

2. cestovní -  tedy vlastně příruční, kdy taštičku má většinou s sebou 

3. a další na drobnosti a léky...

Díky tomu není divu, že kosmetické taštičky jsou oblíbené u žen i u mužů. Šikovnou taštičku můžeme potřebovat kdykoli, protože ji kromě cestování, také sbalíme na několika denní rodinnou návštěvu, nebo ji využijeme při pobytu v nemocnici a při dalších podobných příležitostech.

Nicméně do taštičky můžeme zabalit i školní potřeby, k tomuto účelu jsem ušila pouzdro Agneska - krásně se vejdou tužky,pastelky, guma, nůžky...

A co teprve taková barevná kapsička mini Mína. Potřebujete mít po ruce karty jak platební, tak věrnostní, občanku a další doklady? Svou velikostí je ideální. Navíc ji můžete použít jako taštičku dárkovou. Drobný dárek věnovaný v taštičce, která se hodí třeba zrovna na doklady je zároveň i dárkem praktickým.

A pokud si potřebujete jen něčím drobným udělat radost, tak jistě sáhnete po taštičce Klárky - malá romantická drobnůstka s kovovým uzávěrem a příjemným tvarem, který připomíná nostalgické staré časy...

Takže pokud i vy patříte k ženám a mužům, kteří touží po oživení svého outfitu kreativní, originální a zároveň kvalitní kosmetickou taštičkou nebo taštičkou na cokoliv, pak důvěřujte mojí značce Joan Atelier. Taštičky jejich barevnost, neobvyklost, pestré detaily, a neustále se vyskytující proužky, kostky, květy i folklórní vzory. Vše je v barevných kombinacích, s knoflíčky, výšivkou a dalším zajímavých zdobením. V několika velikostech a s možností vzájemného kombinování. Taštičky a pouzdra šiji dle mých vlastních střihů a nápadů, používám lokální, tedy hlavně české materiály a vy svým nákupem u mne na e-shopu, zase podpoříte malého živnostníka.

Děkuji

Jana - Joan Atelier ©2023