Duben 2024 - poštovné Balíkovna jen za 30,- Kč

Inge - ledvinka do města

Ledvinka INGE

Ušila jsem ledvinku, hmmm na to nic není, to je jasné...to už tady bylo.

Ale moje ledvinka se jmenuje Inge a je primárně určena do města, typově dámská.

ledvinka-autorska tvorba-kapsa-joan atelier-inge-kabelka-ikonicka  9a    

Použila jsem krásné dekorační materiály, vyšší gramáže, barevné manžestry a další. Za prvé se mi materiály moc líbily, a za druhé dámská ledvinka nemusí nutně vypadat jako koženkového nebo sportovního něco, co si připásáme do pasu...

Snažila jsem se, aby ledvinka Inge byla vhodná i šatům a jarním sukním, a aby vypadala opravdu dámsky, a to se myslím podařilo.

Ledvinku klidně můžete nosit v pase, ale doporučuji spíše mírně bokem, než si vytvořit samotný vak na bříšku...postava vypadá pak rozhodně lépe.

Můžete ji nosit moderně crossbody - tj.šikmo pře hrudník, nebo klidně přes rameno jako kabelku, prostě nápadům se meze nekladou.

Ledvinka Inge je ideální všude tam, kde nechcete nosit batůžek, kabelku, nebo cokoliv v rukách a nic se nestane, když jí vezmete do kina, do divadla (jen ne prosím do Národního :)), na výstavu.

Prostě si ledvinku Inge ve městě užijte.

Ledvinka je lehounká, a navrhla jsem jí ve zatím ve dvou délkách traků (popruhů) S a M, tak aby se pohodlně dala přehodit přes hrudník, nebo se dala pěkně utáhnout do pasu.

S -  35-79cm délka traku

M - 75-120cm délka traku

Vejde se do ní peněženka, mobil, klíče, kapesníčky a rtěnka, víc nepotřebujete. rozměry 30x13x16cm + rozšíření.

Ledvinku můžete vyprat, jen prosím ne do sušičky. A menší otáčky na ždímání.  Ideálně ledvinku rozložte na ručník, urovnejte do tvaru a nechte volně prosychat. Žehlit můžete na 2 tečky.

 

A samozřejmostí je balení v praktickém dustbagu (prostě ledvinku najdete uloženou v textilním v sáčku, který pak můžete použít na cokoliv dalšího...)

Pěkné jarní dny.

Jana - Joan Atelier©